{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
07. juni 2024
For et par måneder siden besøgte jeg Bent Jensen i Middelfart. Som helt ung købte, reparerede og solgte han en knallert med en fortjeneste på 700-800 kroner. Siden da har han ikke set sig tilbage. I dag er han grundlægger og adm. direktør for T. Hansen Gruppen A/S, der er en milliardforretning.
På samme tur besøgte jeg Mathias Nielsen og Rasmus Nielsen, der har stiftet møbelvirksomheden Nimara. Da brødrene var i tyverne, kastede de sig ud i at sælge slips og butterflies på nettet. Det kunne de godt finde ud af. Og nu står de i spidsen for en succesfuld direct-to-consumer-virksomhed med en omsætning på 200 millioner kroner.
Det må da siges at være rigtige iværksættere. Og kan vi ikke blive enige om, at Danmark skal have mange flere af dem? Altså modige mænd og kvinder, der hopper ud i iværksættereventyret og forhåbentlig bliver kæmpestore succeser.
I Dansk Erhverv har vi en ambition om, at langt flere iværksættere skal blive til vækstsættere. De skal nå til iværksætteriets næste fase, hvor virksomheden vokser, skalerer og ser mod udlandet.
Derfor ser jeg utrolig meget frem til regeringens kommende iværksætterstrategi. For der er ingen tvivl om, at danske iværksættere skal have bedre rammevilkår, hvis de skal kunne indfri deres potentiale. De skal have nemmere ved at rejse kapital, og de skal have nemmere ved at tiltrække talenter. Samtidig skal det være mere attraktivt at forblive i Danmark, og beskatningen på warrents skal ændres.
Som Casper Christiansen, der er CFO i softwareselskabet Penneo, siger det meget præcist her i magasinet:
”Jeg betaler med glæde min skat til samfundet, så jeg ved, at mine børn vokser op i tryghed. Men det er ikke fair, at jeg skal beskattes af en gevinst, jeg kun har tjent på papiret. Han fik en skatteregning på 159 procent af sine warrants. Det er helt vildt.
I magasinet kan du også møde Signe Hartung Roslyng og Christoffer Hartung Roslyng, der i 2020 slog dørene op til webshoppen Neglefeber.dk og i dag omsætter for millioner af kroner. Nu drømmer de om at blive verdens største neglebrand for hjemmebrugere. Det er jeg helt sikker på, at de nok skal blive. Og jeg er sikker på, at mange flere iværksættere følger trop. Det kræver bare, at de har de allerbedste rammevilkår.
De politiske forhandlinger om en ny iværksætterstrategi nærmer sig. Derfor kan du i dette nummer af magasinet møde nogle af de iværksættere og vækstsættere, der skaber arbejdspladser, eksport og skatteindtægter i Danmark. Og du kan læse, hvorfor det er afgørende, at danske iværksættere får bedre rammevilkår, så de kan vokse, skalere og skabe værdi til Danmark.