{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Branden var dog ikke mange timer gammel, før Dansk Erhvervs adm. direktør, Brian Mikkelsen, tonede frem på tv-skærmen og sagde de ikoniske ord: 'Børsen skal genopbygges, no matter what!' Det skal den, fordi Børsen er en vigtig del af dansk kulturarv.
Den har i samtlige 400 år været et centrum for handel og erhverv i Danmark, og det skal den fortsat være – med Dansk Erhverv som ejer og beboer. Det er helt umuligt at forestille sig et København uden tårnet med det ikoniske dragespir. Derfor bygger vi den op igen.
En måned efter branden fik vi lov at komme ind i tomten og se resterne af det, der engang var den smukke børssal, og de mødelokaler og kontorer, der lå på rådgivergangen nedenunder børssalen. Det er de billeder, du blandt andet kan se her.
(Foto: Marcus Stoltze)
Der er afsvedne og ødelagte mursten og træværk overalt. En del af bygningens skelet består stadig, så du kan følge nogle af de oprindelige gange i bygningen, men så ender de pludselig i blindgyder på grund af kollapsede vægge.
(Foto:Mads Rydberg Larsen)
Droneskud af den nedbrændte børsbygning en måned efter branden. På billedet ses rådgivergangen, der fører videre til Børssalen, som er fuldstændig nedbrændt. Det samme er mange af kontorerne på rådgivergangen.
(Foto: Marcus Stoltze)
Udenfor er murene på den gamle børsbygning stadig understøttet af store metaldragere, der sidder fast på tunge containere, så de ikke styrter sammen. Et kontor på rådgivergangen ud mod Slotsholmsgade.
(Foto:Marcus Stoltze)
Enkelte kontorer er på forunderligste vis ikke helt udbrændte, men står med computere, lamper, billeder og sågar planter. Gulvene er svulmet op på grund af varmen og vandet, væggene er afsvedne og hullede, og loftet er væk.
(Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix)
Selvom det er to måneder siden, Børsen stod i brand, står erindringen om den enestående indsats fra beredskab, politi og brandfolk stadig klart i vores bevidsthed. I Dansk Erhverv har vi ét ord, der er en ledestjerne for alt, vi gør. Det er handlekraft. Og vi må bare sige, at hele Danmark var vidne til et enestående eksempel på handlekraft fra beredskab, politi, brandfolk, medarbejdere og forbipasserende. Og vidne til, hvor meget vi kan, når vi arbejder sammen. På billedet ses beredskabet på rampen, der fører ind til Børssalen, som desværre brændte helt ned og nu blot ligger som en ruin. Det var blandt andet fra denne side af Børsen, at offentligheden kunne følge med i redningsaktionen.
(Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix)
Malerier, buster, sandstensfigurer, bøger, lamper, dokumenter. Listen over værdifulde kunstgenstande og uvurderlig kulturarv, der stod på Børsen, var alenlang. Her ses blandt andre adm. direktør, Brian Mikkelsen, og direktør, Morten Langager, siddende på jorden i Slotsholmsgade, foran den brændende Børsbygning, hvor de prioriterer, hvilke kunstgenstande og hvilken kulturarv beredskabet skal være med til at redde ud. Redningsaktionen fandt sted, inden branden for alvor fik fat i den gamle bygning.
(Foto: Simon Fals)
Med brækjern, hammere, økser, styrke og vovemod løb medarbejdere, beredskab og forbipasserende ind i den brændende Børsbygning for at redde op til 400 år gammel kulturarv. Det lykkedes blandt andet at redde P.S. Krøyers store maleri ”Fra Københavns Børs” fra 1895, fire vigtige kultegninger af maler, tegner og grafiker Lorenz Frølich samt en lang række buster, selvom nogle af dem var meget tunge. I dagene og ugerne efter branden lykkedes det meget beundringsværdigt beredskabet at lokalisere og opsamle flere andre kunstgenstande.