{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Gennem en blanding af studie- og importtur får de danske virksomheder indsigt i hele processen fra den friskhøstede kaffebønne til de færdigbryggede kenyanske kaffebrands med muligheden for at kunne indgå aftaler om indkøb og import til Danmark. Deltagerne får dels et solidt fagligt indblik i fremtidens kenyanske kaffe og dels nye, lokale leverandørkontakter, der kan sætte dem i stand til at forbedre deres kaffeudvalg og kaffevirke i forhold til danske forbrugere.
Programmet for importfremstødet er udarbejdet af Coop’s kaffeambassadør Søren Sylvest. Dansk Erhverv er super glad for at invitere alle danske kaffevirksomheder og potentielle kaffeimportører med på denne spændende tur til et af verdens førende producentlande. Søren Sylvest har opbygget et stært lokalt kaffenetværk i Kenya, der danner grundlag for programmet nedenfor.
Søren har desuden ansvar for samarbejdet med Coops risteri i Kenya - African Coffee Roasters - og har i mange år arbejdet med at bringe speciel kaffe til Danmark. Han var den første formand i ”SCA Danmark” (Specialty Coffee Association) i en femårig periode, der kastede flere Barista-verdensmesterskaber (WBC) af sig til Danmark.
Dansk Erhverv anbefaler deltagerne at benytte sig af det priseffektive grupperejse-tilbud fra rejsebureauet BCD, som der er linket til nedenunder programmet. Det er naturligvis kun et tilbud, men et godt tilbud for flybillet og hotel. Den fælles gruppe transport i Kenya kan kun tilbydes til og fra hotellet i BCD's rejsetilbud.
Såfremt der ikke kommer det fornødne antal tilmeldinger til turen inden den 4. februar, vil det ikke være muligt at gennemføre fremstødet og tilmeldte personer vil i så fald selvsagt få deres deltagergebyr tilbage.
Program
Søndag den 27. februar 2022
06:00 |
Udrejse fra København (KLM) |
22:00 |
Ankomst til JKIA Nairobi |
00:00 |
Forventet ankomst til Park Inn Radisson Nairobi Westlands Park Inn Radisson Nairobi Westlands er et udmærket hotel, der ligger med gode trafikale forbindelser til programaktiviteterne i Ruiru og på Mount Kenya. |
Mandag den 28. februar 2022 -
Nairobi Coffee Exchange, Coffee Board of Kenya og Spring Valley Coffee
|
Kaffebørs og Kaffebar |
08:30 |
Afgang med bus fra hotellet |
10:00 |
Nairobi Coffee Exchange Intro og indblik til auktionsrum og dagens auktioner |
12:00 |
Frokost |
13:00 |
Coffee Board of Kenya Introduktion til Kenya kaffeindustri inkl. handels- og klassifikationssystem |
15:00 |
Busafgang til kaffemøde på Spring Valley Coffee |
16:00 |
Eftermiddagskaffe med kaffe-entrepreneuren Ritesh Doshi, der ejer Spring Valley Coffee, som er en af Nairobis førende risteri- & kaffebarsvirksomheder. Sted: Spring Valley Kaffebar i Spring Valley – the original |
18:30 |
Fælles middag på hotellet |
Tirsdag den 1. marts 2022 –
Sucafina Kenya
|
Yadini Estate og nabo farme i nærheden, Ruiru |
08:30 |
Afgang med bus fra hotellet |
09:30 |
Velkommen og kort præsentation af Sucafina Kenyacof |
10:00 |
Rundtur på Yadini Coffee Estate |
12:00 |
Frokost i form af medbragt sandwich fra hotellet |
13:00 |
Ngewa-Komothai farmers - vi møder speciality kaffebønder, small estates. |
16:00 |
Retur til hotellet, aften fri |
Onsdag den 2. marts 2022 –
Sucafina Kenya
|
Kaffeproduktion & Cupping |
07:00 |
Afgang med bus fra hotellet |
09:00 |
Kahawa Bora Millers, Thika Indblik i kvalitet og proces efter farm og wetmill før eksport. |
12:00 |
Frokost i form af medbragt sandwich fra hotellet |
13:00 |
Cupping & importdialog Sucafina Lab, Ruiru Cupping af forskellige Kenya-kvaliteter bl.a. fra Ngewa-Komothai, |
18:00 |
Retur til hotellet, aften fri |
Torsdag den 3. marts 2022 –
Dormans Kenya
|
Dormans farm tour – heldagstur |
07:30 |
Afgang med bus fra hotellet Mchana Estate – besøg på Kenyas største kaffefarm med 450 hektar kaffemarker, 200 faste medarbejdere og høje ambitioner på kvalitet Wetmill – høsten er forbi, men wetmill giver forståelse for vigtige trin i efterhøstproces Dormans Facility Tour med indblik i både grøn bønne-eksport og risteri på det lokale marked Dormans experimental farm med fokus på fremtidens kaffesorter, udfordringer og muligheder |
18:30 |
Fælles middag på hotellet |
Fredag den 4. marts 2022 –
Dormans Kenya
|
Dormans Headquarter med oplæg og cupping |
08:00 |
Afgang med bus fra hotellet |
09:00 |
Cupping og importdialog hos Dormans HQ cupping lab i Ruiru og oplæg om Nairobis Speciality Coffee scene |
13:00 |
Frokost på Coffee and Bagels – Exceptionel Brew Bar med fokus på håndbryg, minus espressomaskine |
15:30 |
Connect Coffee – kaffebar, kaffeskole og risteri på taget |
17:30 |
Farewell Drink på hotellet |
19:00 |
Afgang Lufthavn |
23:59 |
Hjemrejse fra JKIA Nairobi over Amsterdam til København |
Lørdag den 5. marts 2022
12:00 |
Ankomst i København lørdag ved frokosttid |
Link til rejsetilbud: https://bcdme.qondor.com/ParticipantWeb/Registration/19559
Med hensyn til eventuelle corona-relaterede rejserestriktioner i forhold til Kenya gælder Udenrigsministeriets rejsevejledning, der kan ses her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/kenya/ P.t. gælder det, at alle indrejsende over 18 år skal fremvise dokumentation for færdigvaccination ved både ind- og udrejse. Herudover skal alle rejsende uanset vaccinations- immunitetsstatus kunne fremvise en negativ PCR-test, som er maks. 72 gammel ved indrejse til Kenya.
Hvis du ønsker deltagelse efter tilmeldingsfristen bedes du kontakte Michael Bremerskov på mje@danskerhverv.dk.