; ;

Igen i år hylder Dansk Erhverv 25 kvindelige iværksættere du bør kende i samarbejde med Aarhus kommune. 

Det gør vi fordi, at vi i Danmark har brug for, at flere iværksættere skaber flere vækstvirksomheder. Og det starter med at vække den danske befolknings appetit for at starte virksomhed. Især skal vi vække interessen blandt danske kvinder, da der er betydeligt flere mandlige end kvindelige iværksættere. 

Det kan skyldes manglen på kvindelige rollemodeller og de barrierer, som kvinder ofte møder, især når de søger kapital til deres virksomheder. Derfor er det vigtigt at fremhæve dygtige og inspirerende rollemodeller, så flere tør prøve kræfter med iværksætteri. 

Vi skal vække det store potentiale, der ligger i at få flere kvinder til at starte virksomhed. Det gavner både iværksættermiljøet og samfundet som helhed. Heldigvis findes der mange inspirerende kvindelige iværksættere, der har haft stor succes med at skalere deres vækstvirksomhed og nedbryde barrierer. 

Kvindelige iværksættere rundt omkring i landet gør en kæmpe indsats hver dag, og det værdsætter vi i Dansk Erhverv meget. Derfor fremhæver vi i denne publikation 25 kvindelige iværksættere, som du helt sikkert bør kende. 

Mød bl.a. digitalisering- og ligestillingsminister, Marie Bjerre, Jakob Bundsgaard, borgmester i Aarhus og Brian Mikkelsen, adm. direktør Dansk Erhverv, der med til at overrække priser til 25 kvindelige iværksættere du bør kende.  

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 12. august 2024
  • Afmeldingsfrist d. 12. august 2024

Oplægsholdere

Marie Bjerre

Digitaliserings og ligestillingsminister

Venstre

Brian Mikkelsen

Adm. direktør

Dansk Erhverv

Jakob Bundsgaard

Borgmester

Aarhus Kommune

TBC

Mathilde Mackowski

Co-founder

Sinful

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.