; ;

Til arrangementet sætter vi fokus på krigens massive konsekvenser gennem dialog, fotoudstilling og ukrainsk musik i samarbejde med Ukraine House.  

To år med tab af menneskeliv, massive humanitære behov, mennesker på flugt og enorme ødelæggelser. Konsekvenserne af krigen er mange og rækker langt ind i fremtiden og langt ud over Ukraines grænser.  
   
Siden krigens udbrud har niveauet af engagement været højt blandt danske og internationale virksomheder, organisationer i civilsamfundet, fonde og fra befolkningen i forhold til at støtte den humanitære respons i Ukraine og nabolandene - og modtagelsen af ukrainske flygtninge i Danmark.  

Udstilling af Jakob Dalls serie af portrætter fra Ukraine: KRIGENS ANSIGT   

Den danske dokumentar fotograf Jakob Dall har mødt og portrætteret nogle af de mennesker Røde Kors har hjulpet i Ukraine 2020-2023. Fotografier er fra Donetsk, Mykolaiv og Chernivtsi regionerne. Nogle af de mennesker I møder på udstillingen, har oplevet krigens rædsler siden 2014, hvor de mistede deres hjem og oplevet beskydninger lige siden. Men de har været for gamle til at flygte fra deres hjemby, marker, urtehaver og æbletræer, der giver dem mad. De har holdt fast i at bo, tæt på det sted de kalder hjem, selvom det er langs med frontlinien, i håbet for en snarlig fred.   

Jakob Dall er en international prisvindende freelance fotojournalist med base i København og arbejder for dagblade, magasiner og ngo’er verden over.  

Jakobs fotojournalistiske historier fokuserer primært på menneskelige historier fra katastrofer, konfliktområder og kriser, hvor han skildrer den personlige kamp og udfordringer i områder, der kræver opmærksomhed og hjælp fra det internationale samfund.  

Arrangementet afholdes i samarbejde med:

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.