; ;

Texas og Louisiana er én af i alt syv hubs i USA, der de kommende år modtager betydelig offentlig milliardstøtte til udbygning af sin brintinfrastruktur. De to stater langs den Mexicanske Golf vil derfor være omdrejningspunkt for en væsentlig teknologisk afprøvning og opbygning af kapacitet inden for brint, hvilket repræsenterer et betydeligt eksportpotentiale for danske virksomheder og rådgivere.

Program

Vi planlægger et ugelangt fremstød, der starter med tre dage i Houston, Texas efterfulgt af to dage i New Orleans, Louisiana. Programmet vil indeholde en lange række møder med udviklere, energivirksomheder, myndigheder, erhvervsudviklingsklynger og andre relevante interessenter, såvel som site-visits og netværksevents. 

Detaljeret program fremgår nederst på siden og kan downloades. 

Værter

Fremstødet arrangeres af Dansk Erhverv, Brintbranchen Danmark og Udenrigsministeriet (Trade Council). Direktør for Brintbranchen, Tejs Laustsen Jensen, er vært for delegationen i Texas mandag – onsdag.  Adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen er vært for delegationen torsdag-fredag i Louisiana. Timingen for fremstødet er planlagt, således er der er mulighed for at rejse direkte videre til New York Climate Week, der starter søndag d. 22. september.

Målgruppe

Eksportfremstødet er især målrettet danske energivirksomheder, underleverandører, specialister og rådgivningsvirksomheder inden for anlæg, drift, og vedligeholdelse af vedvarende energi, særligt inden for brintproduktion og -infrastruktur og økosystemet omkring disse.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt: Mandag d. 16. september 2024 til fredag d. 20. september 2024. Vi anbefaler, at man ankommer til Houston i løbet af søndag den 15. september.

Deltagergebyr: DKK 19.967 ex moms per virksomhed. Deltagergebyret inkluderer program og lokal transport mellem Texas og Louisiana for op til to deltagere pr. virksomhed. Fly og overnatning er ikke omfattet. Fremstødet er støttet af Trade Council og det er en forudsætning, at virksomheden er berettiget til at modtage eksportfremstød. Kan eller ønsker virksomheden ikke at modtage eksportstøtte, er deltagerprisen DKK 39.934 ex moms per virksomhed.

Frist for tilkendegivelse af interesse 15. august 2024. Tilmelding er endelig bindende efter fremsendelse af faktura og endeligt program medio august. Fremstødet gennemføres ved minimum 10 interesserede virksomheder. Tilmelding sker på www.danskerhverv.dk.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 15. august 2024
  • Afmeldingsfrist d. 20. august 2024

Texas Louisiana Power-to-X program

pdf

Download

Oplægsholdere

Mette Kirstine Schmidt

Politisk & International Chef

Brintbranchen / Hydrogen Denmark

Tejs Laustsen Jensen

Direktør

Brintbranchen / Hydrogen Denmark

Brian Mikkelsen

Adm. direktør

Dansk Erhverv

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Klima, energi og miljø

Thøger Lautrup Knøss

Politisk konsulent
Politik og Analyse

Søren Friis Larsen

Landechef, USA
Medarbejderprofil