; ;

Som leder skal man kunne motivere og fastholde mange forskellige typer af medarbejderne. Spørgsmålet om, hvordan man leder på tværs af generationer, fylder mere og mere. Særligt generation Z får opmærksomhed. Men faktisk er deres ønsker til arbejdsmarkedet slet ikke så langt fra andre generationers.

På dette onlinekursus stiller vi skarpt på Generation Z og giver inspiration til, hvordan du leder, motiverer og udvikler medarbejdere fra generation Z.

 

Vi sætter fokus på:

Er der virkelig så stor forskel på generationerne? Myter, fordomme og facts
Hvordan du som leder kan skabe de rette rammer og strukturer, der modsvarer de unges forventninger og behov for mening i arbejdslivet
Hvordan du ved brug af løbende dialog, feedback og forventningsafstemning kan anerkende, udvikle og motivere de unge medarbejdere

Målgruppe
Inspiration til ledere henvender sig til dig som er personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder, som gerne vil have inspiration til ledelse af generation Z.

Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren undervejs i chatten – ligesom vi lægger vægt på, at deltagerne kan dele gode erfaringer.

 

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 6. september 2024
  • Afmeldingsfrist d. 6. september 2024

Oplægsholdere

Pernille Taarup

Seniorchefkonsulent

Dansk Erhverv

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.