For alle organisationer på velfærdsområdet gælder, at samspillet med organisationens omverden er helt afgørende. Det handler om samspillet med mennesket vi er til for, deres netværk og det velfærdssystem vi er en del af. På årsdagen 2024 sætter vi fokus på det samspil, og på hvordan vi som organisationer i Selveje Danmark kan indgå i det, på en måde så det skaber værdi – både i den enkelte organisation og i organisationens omverden.

Oplægsholderne på de to dage vil have forskellige vinkler på netop det samspil og vi vil sørge for at skabe rum for god dialog og inspiration mellem deltagerne. Målet er at alle deltagere vender hjem med ny inspiration til hvordan samspillet kan udvikles yderligere.

Af spændende oplæg vil du bl.a. have mulighed for at høre Kasper Warming filosofere over At være på den Andens vegne – nemlig mennesket vi er til for, Özlem Cekic giver bud på hvordan vi bedst bygger bro til bl.a. pårørende og Stine Grønbæk Jensen sætter ord på udfordringen med magt og modmagt i velfærdssamfundet.

Vi starter Årsdagen med afvikling af generalforsamling 2024 hvor Søs Marie Serup giver sit bud på den velfærdspolitiske fremtid.

Vi glæder os til at se jer i Centralværkstedet i Aarhus d. 19. og 20. september 2024

Kontakt

Selveje Danmark

Michella Finne

Eventkoordinator