{{title}}
{{body}}
;
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Japan – verdens fjerdestørste økonomi – står midt i en omfattende energiomstilling med et mål om CO2-neutralitet i 2050. Derfor er det på et vigtigt tidspunkt for landets grønne omstilling, at verdensudstillingen, som historisk har været en scene for fremtidens løsninger, finder sted i Osaka, Japan i 2025.
Japan importerer næsten 90 % af sit energiforbrug og afsøger fortsat muligheder blandt amerikansk LNG, kinesisk teknologi, europæiske ambitioner og kommercielle visioner for Sydøstasien. Verdensudstillingen er derfor en unik mulighed for at demonstrere, at fremtidens grønne energiløsninger er danske.
I et marked præget af stærk konkurrence kan det være en udfordring at blive hørt. Derfor er de nordiske lande gået sammen om en fælles pavillon ved verdensudstillingen for at sende et stærkt signal om tillid, bæredygtighed og innovation med særligt fokus på energi under Nordic Energy Days den 16. og 17. juni.
Verdensudstillingen og det nordiske samarbejde udgør en oplagt mulighed for at komme i dialog med japanske udviklere, investorer, handelshuse, offentlige myndigheder, beslutningstagere og forbrugere og dermed styrke Danmarks position som en central aktør i Japans grønne omstilling.
Program
Vi gennemfører derfor et eksportfremstød til Japan, som strækker sig over fire dage og kombinerer fælles aktiviteter med målrettede spor, der giver de deltagende virksomheder mulighed for at fokusere på enten energihandel eller off-shore vind & Power-to-X.
Kernen i programmet er Nordic Energy Days, som finder sted på dag 1 i Osaka og dag 2 i Tokyo, med deltagelse fra Danmarks Energistyrelse begge dage.
Den første og sidste dag er opdelt i to parallelle spor med virksomhedsbesøg og møder med nøgleaktører inden for hver sektor. Dag to og tre samler alle deltagere til fælles aktiviteter i Tokyo med fokus på præsentationer, myndighedsdialog og netværk.
Nordic Energy Days er hovedpunktet i eksportfremstødet og strækker sig over to dage. Under det fælles nordiske banner samles danske og japanske virksomheder, myndigheder og brancheorganisationer for at fremme samarbejdet om energiomstilling.
Den 16. juni afholdes Nordic-Kansai Clean Energy Forum i den nordiske pavillon ved verdensudstillingen i Osaka. Her mødes ledende nordiske virksomheder med japanske aktører til oplæg og netværksaktiviteter i et eksklusivt format med op til 80 deltagere.
Den 17. juni fortsætter programmet i Tokyo med et heldagsarrangement, hvor virksomheder får mulighed for at præsentere løsninger for et publikum på omkring 150 deltagere og deltage i netværksaktiviteter med både japanske og nordiske aktører. Energistyrelsen deltager begge dage og bidrager med erfaringer og perspektiver fra det dansk-japanske samarbejde om off-shore vind og systemintegration.
Spor 1 sætter fokus på Japans elmarked og adgang til markedet. Deltagerne vil blandt andet få et overblik over det japanske energisystem fra Renewable Energy Institute. Derudover vil der være mulighed for at møde de relevante børser, herunder Japan Electric Power Exchange, European Energy Exchange og Tokyo Commodity Exchange. Programmet inkluderer også en platform for deltagelse og præsentation ved Nordic Energy Days i Tokyo samt dialogmøder med de japanske myndigheder, herunder Ministry of Economy, Trade and Industry, Organization for Cross-regional Coordination of Transmission Operators og Electricity and Gas Surveillance Commission. Endeligt vil der være mulighed for at afholde separate B2B-møder med relevante aktører.
Spor 2 sætter fokus på off-shore vindenergi og Power-to-X. Deltagerne vil tage del i det eksklusive arrangement Nordic-Kansai Clean Energy Forum ved verdensudstillingen i Osaka, få mulighed for at præsentere ved Nordic Energy Days i Tokyo samt deltage i markedsdialog med de japanske myndigheder, herunder Ministry of Economy, Trade and Industry, Agency for Natural Resources and Energy, Organization for Cross-regional Coordination of Transmission Operators og Electricity and Gas Surveillance Commission. Dialogen vil tage udgangspunkt i det eksisterende samarbejde med Energistyrelsen omkring off-shore vind. Endelig vil der også være mulighed for at afholde separate B2B-møder med original equipment manufacturers (OEMs) og engineering, procurement contractors (EPCs)
Værter:
Fremstødet arrangeres af Dansk Erhverv, Dansk Industri og Danmarks Ambassade i Tokyo.
Målgruppe:
Eksportfremstødet er målrettet danske virksomheder og rådgivere inden for energihandel, off-shore vind, PtX og supply chain-aktører.
Praktiske oplysninger
Tidspunkt:
Mandag den 16. juni til torsdag den 19. juni. Det anbefales, at man ankommer senest søndag den 15. juni, og planlægger hjemrejse den 20. juni.
Deltagergebyr:
DKK 18.000 ekskl. moms per virksomhed. Fremstødet er støttet af Udenrigsministeriet, og gennemførslen er afhængig af, at et tilstrækkeligt antal virksomheder melder sig til. For at kunne deltage i dette eksportfremstød, er det en forudsætning, at virksomheden har et dansk CVR-nummer.
Deltagerprisen forudsætter desuden, at virksomheden ikke har modtaget mere end 300.000 euro i statsstøtte (omfatter ikke corona-relateret statsstøtte) i løbet af de tre seneste år (dvs. i henhold til EU’s regel om de minimis-støtte).
Deltagelse forudsætter, at man udfylder og underskriver et skema, som man får tilsendt efter tilmelding, der bekræfter dette. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt ens virksomhed opfylder kravet, er man velkommen til at kontakte Michael Bremerskov Jensen, fagchef for global markedsudvikling i Dansk Erhverv. Kontaktoplysninger på Dansk Erhvervs tilknyttede medarbejder findes nederst på siden, mens kontaktoplysninger på eksterne personer tilknyttet erhvervsfremstødet fremgår nedenfor.
Ole Linnet
Seniorkonsulent
Global Markedsudvikling
Dansk Industri
Email: olj@di.dk / tlf. +45 33773018
Anton Bo Kjølby
Handelsrådgiver for energi
Danmarks ambassade i Tokyo
Email: antkjo@um.dk / tlf. +81 90-2497-8072
Frister
Tilmeldingsfrist d. 16. Maj 2025
Afmeldingsfrist d. 16. Maj 2025
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.