{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
07. juni 2022
Når flygtninge kommer til Danmark, kan det virke uoverskueligt at blive en del af det danske arbejdsmarked. Men med hjælp fra en organisation som HackYourFuture kan flygtninge og andre personer med udenlandsk baggrund blive klædt på til at komme godt fra start på det danske it-jobmarked.
HackYourFuture er et fællesskab og en skole, hvor kursister kan få værktøjer, kompetencer, netværk mv. til at begå sig i det danske tech-miljø. Gennem specialiserede forløbet kan deltagerne blive oplært fra ikke at vide noget om kodning til at blive webudviklere.
”Vores kerneaktivitet er, at vi kører undervisning en gang om ugen med femten elever i en klasse. Her kommer erfarne personer inden for it-branchen og underviser kursisterne,” fortæller Marie Hoff, og Christopher Klüter supplerer:
”Udover at underviserne er erfarne inden for Tech i Danmark, er mange af vores frivillige også gamle kursister, som kommer tilbage og lærer fra sig. Det er både faglig viden, men de giver også fra sig af de erfaringer, de har fået efter de er færdige med kurset. Det gør mig meget stolt at se, hvordan de er så passioneret og gerne vil give tilbage til det fællesskab, som de selv var en del af engang.”
Hvordan startede HackYourFuture?
|
Målet er at få kursisterne i job
For HackYourFuture er det ikke kun vigtigt at give kursisterne de nødvendige kompetencer til at kunne begå sig i den danske tech-branche. For organisationen er det første prioriteten, at kursisterne i sidste ende kommer i arbejde.
”Hjertet i initiativet er, at kursisterne skal komme i job. Vi er altså ikke bare interesseret i at opkvalificere kursisterne, vi er også interesseret i få dem direkte ind på it-arbejdsmarkedet. Det er kernen i vores arbejde,” fortæller Marie Hoff, og Christopher Klüter supplerer:
”For vores kursister er det hele tiden en læringsrejse, og vi giver dem et udgangspunkt, hvor man hele tiden kan opkvalificere sig selv – også efter at man har været igennem vores forløb.”
Ved at gøre deres kursisterne klar til det danske job-marked er projektet således en vigtig brik i en længerevarende debat om manglen på arbejdskraft i it-branchen.
”Over en længere periode har der jo hele tiden været snakken om manglen på arbejdskraft i it-branchen. Typisk går snakken på, at man skal tiltrække udenlandsk arbejdskraft til kvalificeret stillinger. Vi er lidt en sjov brik i det spil, da vi har fokus på at opkvalificere udlændinge, som allerede er i Danmark. På den måde har vi en unik indsigt i en målgruppe, som faktisk er veluddannet, men som har brug for både opkvalificeringen, soft skills og netværk for at komme ind på arbejdsmarkedet,” fortæller Marie Hoff.
Rollemodeller er vigtige
Generelt kommer organisationens kursister alle med vidt forskellige historier i bagagen, og de har haft hver deres vej hen mod starten på deres forløb i HackYourFuture. For organisationen er det derfor særligt vigtigt at sætte fokus på deres rollemodeller.
”Vi er gode til at fejre vores rollemodeller, som har en kompliceret vej bag sig. Det kan også åbne dørene op for at andre, som kan se sig selv i de personer. På den måde bidrager vi også til at skabe noget diversitet i it-branchen ved både at uddanne og opkvalificere mange forskellige typer med forskellige baggrunde, alder og køn,” siger Christopher Klüter.
Case: Fra kursist til Frontend Developer
|