; ;
Gemt

Natasha Brandt bliver ny direktør i Dansk Erhverv

21. august 2024

Natasha Brandt, der kommer fra en stilling som direktør hos Saxo.com, rykker 9. september til Dansk Erhverv, hvor hun bliver medlem af direktionen og kommerciel medlemsdirektør med ansvar for medlemsservice, digitalisering og salg. 

Desuden træder Philip Willerslev-Olsen ind i direktionen som direktør med ansvar for Økonomi, Facility og genopførelse af Børsen. Endelig samles og styrkes Dansk Erhvervs interessevaretagelse for medlemsvirksomhederne ved at bringe markedsområderne tættere på politik og kommunikation under ledelse af direktør Morten Langager.

Dansk Erhverv styrkes nu med en markant kommerciel profil. Fra 9. september er den tidligere direktør for Danmarks største onlineboghandel og en af de førende bogstreamingtjenester Saxo.com, Natasha Brandt, ny direktør i Dansk Erhverv. I Dansk Erhverv skal hun være med til at styrke organisationens medlemsservice, digitalisering og salg. 

 
”Natasha Brandt har en enorm strategisk indsigt i kommercialisering, salg og digitale services. Det er et rigtig godt match i forhold til at sikre nuværende og nye medlemmer den bedst mulige service. Jeg glæder mig virkelig til at få Natasha med på holdet,” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv.

Direktionen udvidet 
Den nyoprettede direktørstilling er et element i Dansk Erhvervs strategi, der skal løfte organisationens arbejde for og med nuværende og nye medlemsvirksomheder, der i sidste ende munder ud i den bedst mulig service til disse. I samme anledning træder Philip Willerslev-Olsen ind i direktionen som direktør med ansvar for Økonomi, Facility og genopførelse af Børsen med fokus på at sikre en sund og skalerbar drift. Ligeledes samles og styrkes Dansk Erhvervs kerneopgave med politisk interessevaretagelse for medlemsvirksomhederne ved at bringe markedsområderne tættere på politik og kommunikation under ledelse af Morten Langager. 
 
”Dansk Erhverv er i en rivende udvikling. Natasha Brandt kommer med en meget stor viden om digitalisering og onlineservices, og hun vil utvivlsomt være med til at styrke vores fokus på at bidrage til vores medlemmers succes og dermed skabe øget vækst og velstand i Danmark. Herudover byder vi også velkommen til Phillip Willerslev-Olsen som del af direktionen, der vil have fokus på at sikre en sund og skalerbar drift i takt med at flere virksomheder og brancheforeninger bliver medlem af Dansk Erhverv,” siger Brian Mikkelsen. 

Dansk Erhvervs direktion vil således pr. 9. september bestå af fem medlemmer: Adm. direktør Brian Mikkelsen, vice adm. direktør Laurits Rønn, direktør Morten Langager, direktør Natasha Brandt og direktør Phillip Willerslev-Olsen. 

Ser frem til arbejdet 
Natasha Brandt ser frem til opgaven i Dansk Erhverv, hvor hun får ansvaret for at lede indsatsen inden for medlemsservice, digitalisering og salg. 
 
”Dansk Erhverv er en spændende organisation, som har været i en rivende udvikling i lang tid. Det har været meget spændende at følge med fra sidelinjen, og det bliver fantastisk at blive en del af holdet. Dansk Erhverv gør det godt, men der er altid et potentiale i forhold til at gøre tingene endnu bedre til gavn for medlemmerne. Og det er det potentiale, som jeg sammen med resten af Dansk Erhvervs dygtige medarbejdere skal arbejde for at indfri. Det bliver både sjovt og spændende. Jeg glæder mig,” siger Natasha Brandt.

Kontakt

Kommunikation & Presse

Lars Ohlsen

Pressechef