{{title}}
{{body}}
;
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
16. december 2024
2024 har været et år med flere gode fremskridt på social-, ældre- og civilsamfundsområdet. Sammen med vores medlemmer har vi skabt konkrete forbedringer for borgere, organisationer og Danmark – og vi er klar til at tage fat på nye ambitioner i 2025.
Ældreområdet: Valgfrihed, sammenhæng og kvalitet
Den nye ældrereform har sat en vigtig milepæl for fremtidens pleje, hvor der kommer større fokus på valgfrihed og selvbestemmelse for ældre danskere, så de får mere indflydelse på deres hverdag. Reformen varsler en større ligestilling mellem offentlige og ikke-offentlige leverandører som Dansk Erhverv har arbejdet for i en årrække.
Samtidig styrker helhedsplejen sammenhæng og kvalitet i indsatsen, hvilket giver inspiration til hele velfærdsområdet.
Dansk Erhverv har spillet en aktiv rolle i at forme reformen og intensiveret arbejdet for at fremme dansk eksport af velfærdsteknologi. Gennem partnerskaber med Ældreministeriet arbejder vi blandt andet for at udbrede velfærdsteknologi, sikre en god implementering af ældrereformen og – ikke mindst - en korrekt og fair afregning til de ikke-offentlige leverandører af ældrepleje. Vi ser frem til at fortsætte arbejdet med at realisere reformens potentiale i 2025.
Socialområdet: Gennembrud og store ambitioner
På socialområdet har vi fejret to vigtige sejre: Dels indførelsen af frit valg på sundheds- og omsorgspladser. Det giver borgere mere fleksibilitet og bedre muligheder for at vælge løsninger, der passer til deres behov.
Ligeledes kommer der selvbestemmelse for borgere i hjemløsehed i forbindelse med valg af leverandør af den tidsbegrænsede Housing First-bostøtte (CTI-støtte). Denne betyder, at borgeren selv kan bestemme hvem der skal levere den tidsbegrænsede bostøtte efter herbergsopholdet, hvis herberget kan og vil levere støtten og at den medarbejder, der skal levere støtten, har de nødvendige kompetencer.
I 2025 bliver fokus at realisere rammeaftalen på handicapområdet, hvor vi arbejder for klare og fair vilkår for alle aktører. En reform af takstmodellen, justering af socialtilsynet og alternative beløbsgrænser står højt på vores dagsorden, så gennemsigtighed og bæredygtige løsninger kan blive virkelighed for alle organisationer uanset ejerform.
Civilsamfundsområdet: Mod en stabil finansiering
Civilsamfundets bidrag til social- og sundhedsområdet er uundværligt, men afhængigheden af kortsigtede puljemidler kan hæmme deres bidrag og effektivitet. Sammen med Civilsamfundets Brancheforening arbejder vi for en stabil grundfinansiering, så organisationerne kan fokusere på deres kerneopgaver frem for tidskrævende ansøgningsprocesser. Forhandlingerne om en ny finansieringsmodel er udskudt til foråret 2025, men dialogen er allerede i gang. På et møde med social- og boligministeren i november blev der lagt grundstenene for en løsning, der kan styrke civilsamfundets arbejde i fremtiden.
I årets løb har regeringen også sat fokus på at fjerne bureaukrati for landets foreningsliv. Det er en vigtig indsats, der også fortsætter ind i 2025. Den indsats skal bidrage til at sikre bedre forhold for frivilligheden og civilsamfundsorganisationerne.
Tak for 2024 – lad os sammen sætte kursen for 2025!
Året har budt på vigtige sejre og stærkt samarbejde. Vi glæder os til at bygge videre på de gode resultater og skabe endnu bedre vilkår for borgere og aktører på velfærdsområdet i det kommende år.
2025 kommer bl.a. til at rumme et kommunal- og regionsrådsvalg i efteråret, hvor vi vil sætte en velfærdsdagsorden. Vi vil også fortsætte vores fokus på at sikre frisættelse af velfærden og større ligeværdighed mellem offentlige og ikke-offentlige velfærdsaktører. Det skal bidrage til at sikre, at vi får den bedste kvalitet i velfærden til borgerne.