{{title}}
{{body}}
;
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
18. februar 2025
Fødevarevirksomheders lokaler og udstyr skal holdes i god stand, da utilstrækkelig vedligeholdelse kan føre til problemer med fødevaresikkerheden. Det kan fx være udfordrende at opnå en grundig rengøring, hvis bordpladen er slidt, eller hvis der er rust på hylderne. Snavs i revner kan skabe gode vækstbetingelser for mikroorganismer, som kan forurene fødevarerne.
Materialer der anvendes til lokaler og udstyr, skal være holdbare, så de kan vedligeholdes og rengøres. Fx må udstyr ikke være alt for rustent, der må ikke være dybe revner i træskærebræt, fliser på gulvet må ikke være løse, og riste til afløb skal sidde korrekt.
Vejledning til vedligeholdelse af lokaler og udstyr
Du kan hente hjælp i Fødevarestyrelsens fotoplancher til vurdering af, om der er tilstrækkelig vedligeholdelse i din fødevarevirksomhed.
Fødevarestyrelsen lavede fotoplancherne som opfølgning på en kontrolkampagne om vedligeholdelse i fødevarevirksomheder tilbage i 2019. Plancherne indeholder både gode og dårlige eksempler på vedligeholdelse af lokaler og udstyr, der kan hjælpe dig med at vurdere, om vedligeholdelsen i din fødevarevirksomhed er tilstrækkelig.
Se fotoplancherne om vedligeholdelse på Fødevarestyrelsens hjemmeside.