{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
# | Virksomhed | CVR | Medlemskab | Adresse |
---|---|---|---|---|
{{index+1}} | {{company.name}} | {{company.cvr}} | {{company.membershipType}} | {{company.address}} |
Kan du godkende følgende oplysninger?
Det er væsentligt højere end gennemsnittet blandt danske virksomheder. Er det korrekt?
Det er væsentligt lavere end gennemsnittet blandt danske virksomheder. Er det korrekt?
Vi kan se, at lønsummen er faldet med {{formatCurrency(payrollFall, 'blur')}} kr. i forhold til sidste år. Er det korrekt?
Den samlede lønsum indberettet
Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte (årsværk i {{year-1}})
Antal ansatte (talt i hoveder) ansat i september måned {{year-1}}
Hvis du har yderligere kommentarer kan du skrive dem her:
Vi kontakter dig, hvis vi har spørgsmål til denne indberetning
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, så bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
19. januar 2021
Fødevarestyrelsen har offentliggjort deres kontrolkampagner for 2021. De er udvalgt efter et skøn over, hvilke områder der har behov for en særlig kontrolindsats på baggrund af en risiko- og behovsvurdering.
Virksomheder vil i løbet af 2021 kunne blive kontrolleret på disse projekter - enten i forbindelse med den ordinære kontrol eller ved et særskilt kontrolbesøg som typisk vil være uanmeldt.
Alt efter kampagne vil et kontrolbesøg kunne indeholde prøvetagning, inspektion af de fysiske forhold og/eller kontrol af dokumenter.
Planen er foreløbig idet Fødevarestyrelsen kan omprioritere og justere den i årets løb, hvis det findes hensigtsmæssigt.
Kontrolkampagne | Formål | Hvornår |
Opson X | Bekæmpe svindel på fødevareområdet samt styrke samarbejdet på tværs af grænserne. Kampagnens kontrolemner er endnu ikke fastlagt. | Jan-apr |
Sjældent kontrollerede virksomheder | Information kommer senere på Fødevarestyrelsens hjemmeside. | Jan-sep |
Udvidet kontrol af salmonella i konsumægsbesætninger | Information kommer senere på Fødevarestyrelsens hjemmeside. | Jan-dec |
Kontrol med dyrevelfærdsmærket for slagtekyllinger | Information kommer senere på Fødevarestyrelsens hjemmeside. | Mar-apr |
Sporbarhed | Kontrollere sporbarhed på fødevarer. Afdække virksomheders regelefterlevelse. Vejlede virksomhederne om sporbarhedsreglerne og udbrede kendskabet til Fødevarestyrelsens sporbarhedsvejledning. | Mar-maj |
Nedkøling af fødevarer | Kontrollere virksomhedernes håndtering og kapacitet til at nedkøle varmebehandlede fødevarer. Kontrollere virksomhedernes risikoanalyse og skriftlige egenkontrolprocedurer for nedkøling og sammenholde det med virksomhedens praksis. Vejlede om hvordan virksomheden ved brug af risikoanalyse og egenkontrol som et aktivt redskab kan reducere risikoen for, at en utilstrækkelig nedkøling giver vækst af sygdomsfremkaldende bakterier. Introducere virksomheder for værktøjet SiTTI og ''alt om nedkøling-sitet''. | Mar-aug |
Mærkning og anvendelse af desinfektionsmidler i fødevarevirksomheder | Information kommer senere på Fødevarestyrelsens hjemmeside. | Maj-jun |
Detailtransport | Information kommer senere på Fødevarestyrelsens hjemmeside. | Maj-aug |
Færre syge af fødevarebårne virus | Kontrollere fødevarevirksomhedernes procedurer, som er relevante for at forebygge virus i maden. Indsamle viden om, hvor godt kendskabet er til kilder, smitteveje og forebyggelsesforanstaltninger med fokus på virus, så informationsmaterialet kan optimeres og målrettes og herved få størst mulig effekt. Øge viden og fokus hos fødevarevirksomhederne om risici for virusbårne sygdomsudbrud og mulige forebyggende foranstaltninger. | Jan-maj Forventes udsat med start tidligst 1. maj. |
Næringsdeklaration af færdigpakkede fødevarer | Kontrollere om færdigpakkede fødevarer er påført den lovpligtige næringsdeklaration og om de deklarerede værdier er korrekte i henhold til reglerne (kontrol af dokumentation). Vejlede om reglerne vedrørende næringsdeklaration. | Jul-dec |
Fælles EU-kampagne | Fødevarestyrelsen afventer udmelding fra EU. Læs mere om koordinerede kontrolprojekter i EU. |
Sep-dec |
Detailvirksomheders levering af animalske fødevarer til andre fødevarevirksomheder (1/3-reglen og oplagringsreglen) | Kontrollere om fødevarevirksomheder, der leverer animalske fødevarer efter "1/3-reglen" eller "oplagringsreglen", har aktiviteten korrekt registreret. Kontrollere at detailvirksomheder, der leverer animalske fødevarer til andre detailvirksomheder efter "1/3-reglen", kan fremvise et regnskab, der lever op til dokumentationskravet, og at leverancerne er indenfor omsætnings-, mængde- og afstandsgrænserne, samt at krav om sporbarhed er overholdt. Kontrollere at detailvirksomheder, der leverer animalske fødevarer til andre fødevarevirksomheder efter "oplagringsreglen", overholder betingelserne herfor, herunder at aktiviteterne udelukkende består i oplagring (eller transport), at de specifikke temperaturkrav i bilag III i den animalske hygiejneforordning er overholdt, og at krav om sporbarhed er overholdt. Øge detailvirksomheders kendskab til mulighederne for at levere animalske fødevarer til andre detail- og engrosvirksomheder og vejlede om betingelserne herfor. | Okt-dec |
Læs mere om Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2021.