{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
# | Virksomhed | CVR | Medlemskab | Adresse |
---|---|---|---|---|
{{index+1}} | {{company.name}} | {{company.cvr}} | {{company.membershipType}} | {{company.address}} |
Kan du godkende følgende oplysninger?
Det er væsentligt højere end gennemsnittet blandt danske virksomheder. Er det korrekt?
Det er væsentligt lavere end gennemsnittet blandt danske virksomheder. Er det korrekt?
Vi kan se, at lønsummen er faldet med {{formatCurrency(payrollFall, 'blur')}} kr. i forhold til sidste år. Er det korrekt?
Den samlede lønsum indberettet
Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte (årsværk i {{year-1}})
Antal ansatte (talt i hoveder) ansat i september måned {{year-1}}
Hvis du har yderligere kommentarer kan du skrive dem her:
Vi kontakter dig, hvis vi har spørgsmål til denne indberetning
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, så bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Dansk Erhverv har sammen med Erhvervsstyrelsen, Dansk Initiativ for Etisk Handel og Green Network netop kåret vinderne af 360 grader prisen 2019.
PRESSEMEDDELELSE, den 11. september 2019
Hvad skal der egentlig til for at starte en succesfuld virksomhed med fokus på FN’s 17 verdensmål? Det kom der 9 rigtig gode bud på, da 360 grader prisen for tredje år i træk blev uddelt på Børsen i dag.
Med kriterier som nytænkning, bæredygtighed og profitabilitet i højsæde, demonstrerede de i alt 9 nominerede i kategorierne etablerede virksomheder, start ups og græsrødder, at det sagtens kan lade sig gøre at skabe en forretning, som både gør en positiv forskel for verden, og samtidig giver plus på bundlinjen.
”Vi har set nogle helt utroligt effektfulde løsninger i år, og der har været mange spændende bud blandt de 49 virksomheder, som har meldt sig i opløbet til 360 grader prisen. Det er enormt positivt, for det viser, at virksomheder i større og større grad begynder at se FN’s Verdensmål som en forretningsmæssig mulighed frem for en pligt eller en begrænsning, og derfor glæder jeg mig meget til at følge udviklingen fremover”, siger CSR-chef i Dansk Erhverv, Malene Thiele.
Etableret virksomhed
Vinderen i kategorien for etablerede virksomheder blev DESMI EnviRo-Clean, som arbejder på at bekæmpe havplastforurening ved at stoppe forureningen i flodtilløb så tæt på forureningskilden som muligt og samtidig forsøger at genanvende den indsamlede plast til energi eller andre brugbare ressourcer.
”En pris som denne er med til at vise – ikke bare Danmark og Norden, men hele verden, at der finder initiativer sted, både hos vinderne i dag men også blandt de andre deltagere, hvor virksomheder går forrest og gør en positiv forskel for verden. Det sender et signal til myndigheder og investorer om, at nu er det deres tur til at tage ansvar og gøre noget ved de udfordringer, verden står overfor”, siger Neha Mehta, som er leder af DESMI EnviRo-Clean.
Start ups
I start up kategorien var det SolarSack, som løb med sejren. SolarSack har udviklet en mobil vandbeholder, der kan rense vand kun ved brug af solens energi, og håbet er, at SolarSack kan være med til at sikre rent drikkevand til en pris, som også gør produktet tilgængeligt for de mindst bemidlede blandt verdens 2 mia. mennesker, som ikke har direkte adgang til rent drikkevand.
Co-founder i SolarSack, Johan Juul Jensen, sender en venlig tanke til det store arbejde med bæredygtighed, store virksomheder og erhvervsorganisationer før ham har gjort:
”Det er en stor ære. Vi er i gang med en ny bevægelse, hvor der bliver stiftet en masse sociale virksomheder, og det er fedt at være en del af. Vores målsætning er, at SolarSack skal nå ud til i hvert fald 1 mia. mennesker, men vi vil rigtig gerne nå ud til 2 mia. mennesker, for så mange er der, der ikke har adgang til rent vand”, siger Johan Juul Jensen.
Græsrødder
Som noget nyt i år, var der også fokus på unge iværksættere med bæredygtige og innovative projekter, som endnu ikke er kommercialiseret. Her var det nEuRGO, som ved dagens slutning kunne løfte armene i vejret som dagens vinder i græsrodskategorien. nEuRGO består af et forskerteam med baggrund i bioteknologi, som vil udvikle billige kosttilskud baseret på en antioxidant fra svampe, der kan forebygge eller udsætte degenerative neurologiske sygdomme som fx alzheimers, demens og parkinsons syge.
”Fordi vi er i græsrodskategorien betyder dét, at modtage den her pris, at vi er på rette spor, og at der faktisk er nogen, som er villige til at støtte en virksomhed som vores, når vi først er startet op. Det giver os mulighed for at hjælpe med at forebygge eller forsinke degenerative neurologiske sygdomme”, siger projektleder i nEuRGO, Steven van der Hoek.
FAKTA
Dagens 3 priser samt gavepræmier på 10.000 kr. blev overrakt af Thorkil Sonne, stifter og formand for Specialisterne Foundation.
Årets jury bestod af angel- og impact investor, Søren Stig; iværksætter og direktør for tech-festivalen, Marie Louise Gørvild; Rasmus Stuhr Jacobsen generalsekretær i Care Danmark samt iværksætter, angel investor og bestyrelsesmedlem i Vækstfonden, Ilse Jacobsen.
Pernille Berg, som er forskningschef i Fonden for Entreprenørskab, var moderator ved arrangementet, og filminstruktør, forfatter og vært på podcasten Klimatestamentet, Anders Morgenthaler, var dagens indpisker med et oplæg om at virksomhederne i højere grad skal tænke i bæredygtige løsninger.